Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


 

Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot ry. on perustettu v. 1951.

Metsästysmaita seuralla on vuokralla n. 10500 ha ja jäseniä n. 170. 

Hirvijahtiin on lähdetty joka syksy jo seuran perustamisesta lähtien. Vuonna 1971 alkoi myös valkohäntäpeuran metsästys. Sekä hirvi- että valkohäntäpeurojen kannat ja lupamäärät ovat vaihdelleet suurestikin vuosien saatossa.

Pienriistan metsästykseen on myös hyvät edellytykset. Jänis-ja kettujahdit ovatkin monen jäsenen mieluista puuhaa. Ketun lisäksi muiden pienpetojen kuten minkin ja supikoiran kantojen hoidossa on kunnostautunut moni jäsen. Vesilintujen metsästykseen on  kohtuullisen hyvät mahdollisuudet. Metsäkauris on myös hakeutunut viime vuosina seuran maille.

Jäsenten riistanruokintapaikkoja  löytyy joka puolelta seuran alueilta.

Koirat ovat usein edellytys onnistuneelle ja nautittavalle jahdille ja monet jäsenet ovat onnistuneet kasvattamaan erinomaisia metsästyskoiria jotka ovat menestyneet myös kokeissa ja näyttelyissä.

Toimintaan kuuluu kiinteästi ampumataidon kehittäminen ja ylläpitäminen. Omalla ampumaradalla pidetään jahtikauden ulkopuolella monet harjoitukset ja kilpailut. Seuran ampumaradalla on mahdollisuus harrastaa hirvi-, pienoishirvi ja luodikkoammuntaa. Euran keskusampumarata mahdollistaa  haulikon ampumataidon kehittämisen ja ylläpitämisen.

Seuran tukikohtana on Ritakallio jossa sijaitsee mm. Ritamaja, Veikkolakota, sauna, puuvaja, wc/kalustovaja ja riistankäsittelyrakennus . Viimeisenä on valmistunut Kotkankallionkota maastotukikohdaksi. Rakennukset ja radat ovat mahdollistuneet suuren talkootyön sekä maanomistajien myötämielisen suhtautumisen ansiosta.

 

Jäsenhakemuskaavake

TIETOSUOJASELOSTE